23.05.2024 Tarihli toplantımız

23 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz Olağan Toplantımızın Onur Konuğu ve Misafir Konuşmacısı Adana Devlet Tiyatrosu Bölge Müdürü ve Sanat Yönetmeni Efe Ünsal idi. Sayın Ünsal bizlere “Devlet Tiyatroları, Cüneyt Gökçer ve Türkçe” başlıklı bir sunu yaptı.

Toplantımızda üyelerimize Konferansta aldığımız ödüller tanıtıldıktan sonra GDB Gürcan Gül ve GDB Bülent Paksoy dostlarımızla birlikte ödüllerimizi ödül bayrağımıza işledik.

Toplantımızda RUNROTARY 2024 aktivitesinde kulübümüzü temsil eden ve elde ettiği fon ile kız çocuklarının HPV’ye karşı aşılanmalarına destek olan Sevgili Gülsün Sezgin’e Teşekkür Sertifikası takdim ettik.

Toplantımıza katılan Mersin Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rujdan Doğan ve Sema’ya ise dönem rozetimizi takdim ettik ve “Atatürk ve Çukurova” kitabı hediye ettik.